Reden voor een feestje!

Beste lezers,

Het is tijd voor digitale bubbels en dito taart want
Naar de Film is vandaag precies 1 jaar oud!

Cake

Wat begon met de recensies van American Sniper en Chappie groeide al snel uit tot een leuke hobby die de afgelopen 365 dagen heel wat tijd in beslag heeft genomen. Ik doe het nog steeds met ontzettend veel liefde en met het recenseren van de meest uiteenlopende titels ben ik nog lang niet klaar!

Het 1-jarig bestaan is een goed moment om even stil te staan bij wat statistieken waarin ik me eigenlijk pas vorige week echt in ben gaan verdiepen. Hieronder dus enkele volstrekt nutteloze maar wel geinige feitjes om te weten.

Aantal verschenen berichten: 318
Aantal verschenen recensies: 301
Populairste tijdstip qua lezers: woensdag rond de klok van 23.00 uur (wie is het?)

De meeste reaguursels in het afgelopen jaar kwamen voor rekening van Nostra (203) die op gepaste afstand gevolgd werd door Gwen (173) en mijn eigen chica Ingeborg (94). Vooral die laatste twee weten wat ze nu te doen staan…

In de categorie ‘de meest bekeken berichten van het jaar’ vind ik vooral recente berichten terug. Een teken dat Naar de Film (nog) steeds aan bekendheid wint. De meest bekeken berichten waren:

The Hateful Eight (40)
De Flop 10 van 2015 (34)
Black (32)

Het leuke van WordPress is dat er ook een registratie wordt bijgehouden van de zoektermen die op deze blog worden ingevoerd. De leukste op een rijtje:

Carice van Houten melissandra naakte poes
Film Living on onze dollar

Chantal Janzen en Benja Bruijning yoe toe

Omdat het een Nederlandstalige blog betreft is het niet verwonderlijk dat ik bezoekers krijg vanuit Nederland en België (ook straf vertegenwoordigd) maar toch heb ik in het afgelopen jaar vele bezichtingen gehad uit de USA (214) en Spanje (71).

Mijn oprechte dank gaat uit naar alle lezers van Naar de Film die de tijd en moeite nemen om mijn schrijfsels te lezen. Zonder jullie had deze blog geen bestaansrecht!

Omdat dit voor mij een dag van reflectie is wil ik ook stil staan bij de toekomst. Ik heb zelf wel wat leuke ideetjes om Naar de Film naar een hoger plan te tillen maar wat missen mijn lezers nog? Welke toevoegingen zou je graag willen zien? Laat het hieronder weten!

12 gedachtes over “Reden voor een feestje!

 1. Paul 7 maart 2016 / 18:15

  Gefeliciteerd man! Ik vind Naar de film nog steeds één van de leukste blogs om te lezen. Ik reageer misschien niet altijd, maar ik lees het wel! Ik denk dat jouw blog vrij compleet is zo en het ligt er natuurlijk aan wat je precies wilt met het blog. Als het puur hobby is met no strings attached zou ik het zo laten om eerlijk te zijn 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Riinyosa81 7 maart 2016 / 18:48

  Thanks voor de mooie woorden Paul!

  Qua verbeteringen zou ik het uiterlijk van de recensies aan willen passen (het gedeelte van de ratings) en ik zou meer artikelen willen schrijven

  Like

 3. Nostra 7 maart 2016 / 21:45

  Hey Richard, van harte, je bent erg goed bezig en zoals je weet lees ik het allemaal met erg veel plezier. Ga vooral zo door. Qua toevoegingen misschien een idee om naast de recensies nog af en toe losse artikelen over een bepaald onderwerp te schrijven, iets wat je in je reactie naar Paul ook aangeeft.

  Liked by 1 persoon

 4. De Protagonisten 8 maart 2016 / 08:15

  Gefeliciteerd Richard. Ook ik reageer niet altijd, maar lees ook wel veel. Dat komt mede door jouw prettige manier van schrijven. Als je die manier van schrijven aanhoudt bij bijvoorbeeld artikelen, dan zou het zomaar eens kunnen dat ik Nostra ga verbeteren. En dan beloof ik ook dat ik niet meer om 23.00 reageer, maar wat eerder 😉

  Liked by 1 persoon

 5. Patricia 13 maart 2016 / 09:16

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal 🙂 Ik ben er ook zo een die (bijna) nooit op je site reageert, maar wel alles met veel plezier lees, dus hoop dat je nog heel lang doorgaat!

  Liked by 1 persoon

 6. Gwen 13 maart 2016 / 21:42

  Een beetje laat, maar nog gefeliciteerd!! Wat is het jaar toch snel gegaan!

  Een tweede plek vind ik ook heel mooi, maar ik zal dit jaar mijn best doen om Nostra van 1e plek te stoten :p

  Ik lees je blog altijd met veel plezier en kan nu niet zo snel nog iets bedenken wat ik hier zou willen zien. Keep up the great work! 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s